Jihočeští Piráti se pravidelně setkávají s příznivci, přijďte také

25. února 2021
Jihočeští Piráti se pravidelně setkávají s příznivci, přijďte také

V současné době probíhají setkávání online, stačí jeden klik a dostanete se do virtuální místnosti k ostatním členům a příznivcům. Přijďte se na cokoli zeptat, pobavit se na jakékoli téma a zjistěte, kdo jsou naši kandidáti, naši členové a zastupitelé jak na komunální, tak na krajské úrovni.

Setkávání probíhá v současné době pouze online. K účasti není potřeba nic instalovat, stačí kliknout na připravený odkaz a začít hned komunikovat, potřeba je k tomu jen mikrofon a sluchátka/reproduktory.

Setkáváme se zhruba jednou za 14 dní vždy s konkrétním tématem dle toho, kdo z našich aktivních členů se zrovna účastní. Ve všech případech jsou přítomné naše koordinátorky Klára a Nikola, kterých se také můžete zeptat na vnitřní fungování strany. Jednou za měsíc dále plánujeme setkávání na téma pirátských technických systémů, což je již schůzka pro lidi, kteří se do činnosti Pirátů nějak zapojují a potřebují technickou podporu.

Proč přijít?

Piráti jsou otevření a chtějí se setkávat s ostatními lidmi. Máme vliv na fungování naší země, kraje a obcí. Rádi si proto poslechneme všechny názory, připomínky a nápady.

Kdy a kam?

O termínech jednotlivých setkání informujeme ve veřejném krajském kalendáři a v událostech na našem profilu na Facebooku.