Jedničkou kandidátky Pirátů v Českých Budějovicích byla zvolena Zuzana Kudláčková

Jedničkou kandidátky pro podzimní komunální volby se v Českých Budějovicích stala Zuzana Kudláčková, současná opoziční zastupitelka. V dalším volebním období chce navázat na opoziční práci a pokračovat ve snaze prosazovat pirátský program a hodnoty.

„Děkuji členům za podporu a důvěru, kterou mi svým hlasováním projevili. Čeká nás teď v Českých Budějovicích hodně práce, tvorba programu a hlavně volba dalších lidí na kandidátku. Moc se těším na spolupráci s nimi a věřím, že v dalším volebním období budeme mít více prostoru pro naši pirátskou politiku a hodnoty založené na svobodě, informované společnosti, transparentnosti a slušnosti. České Budějovice jsou navíc město s obrovským potenciálem, který není plně využit, na to se chceme zaměřit,“ uvedla Zuzana Kudláčková.

Piráti v Českých Budějovicích budou volit další kandidátky a kandidáty během následujících týdnů, o výsledku budou informovat. Zároveň pracují na komunálním programu, jehož priority představí během jara.