Hledáme tajemníka/tajemnici zastupitelského klubu jihočeských Pirátů

30. listopadu 2020
Hledáme tajemníka/tajemnici zastupitelského klubu jihočeských Pirátů

Krajský zastupitelský klub hledá kolegu na pozici s názvem Tajemník/tajemnice zastupitelského klubu - Jihočeský kraj. Pojďte s námi pracovat na prosazování pirátské politiky v krajském zastupitelstvu. Budete mít možnost podílet se na realizaci našeho programu ve skvělém kolektivu předních osobností Pirátů v Jihočeském kraji.

Co dělá tajemník zastupitelského klubu?

Má na starosti kompletní administrativní agendu, komunikuje s krajským úřadem, připravuje agendu na jednání klubu, koordinuje jeho činnosti s dalšími orgány České pirátské strany, vede spisovou službu, dělá zápisy z jednání, kontroluje plnění úkolů, plánuje a připravuje schůzky. Kromě toho se podílí na mediální prezentaci zastupitelského klubu, spolupracuje s krajským mediálním odborem, zajišťuje newslettery, připravuje eventy (schůzky, semináře, školení) a zabývá se také analytickou činností, přípravou rešerší.

Co od tajemníka očekáváme?

Hledáme člověka, který je schopen vysokého pracovního nasazení, má schopnost pracovat důsledně, dlouhodobě a systematicky, s profesionálním přístupem a citem pro detail. Tajemník by měl být samostatný při řešení problémů, měl by příjemně vystupovat, mít vynikající komunikační dovednosti a reprezentativní vystupování. Musí být schopen naučit se pracovat s technickými systémy Pirátů.

Nabízíme spolupráci na zadávací list na dobu neurčitou s odměnou 35000 Kč měsíčně v základu a plus až 15000 Kč variabilní složku za dobře odvedenou činnost při nasazení na cca 35-50 hodin týdně. Alternativně 20000 Kč v základu a až 5000 Kč variabilní složkou při nasazení na cca 18-22 hodin týdně.

Další informace s možností odpovědi (pozor, do 12. 12. 2020) najdete zde.