Kampaň je tu! Rezervuj si místo!

Kampaň 2021

Před letošními volbami do Poslanecké sněmovny (8. a 9. října 2021) chystáme největší kontaktní kampaň v historii naší země. To však dokážeme jen s dobrovolníky, kteří nám a našim kandidátům pomůžou v ulicích!

Máme zcela reálnou šanci letošní volby vyhrát a obrátit tak kurz České republiky konečně tím správným směrem. Bez Vás to ale nedáme! Jdete do toho s námi? Jenom díky Vaší pomoci zvládneme oslovit dostatečný počet voličů a předat jim náš program a naše vize skrze koaliční noviny.

Místo a čas tvého zapojení si prosím vyber v našem rezervačním systému. S jakoukoliv nejasností ti rády pomůžou naše koordinátorky. Neváhej se jim ozvat, kontakty najdeš zde. Obracet se na ně můžete v jakékoliv související situaci, s každou otázkou či potenciálním zádrhelem. Rády vám poradí, pomůžou, nasměrují.

Koaliční noviny k přečtení online

Jarní Koaliční noviny

V ulicích rozdáváme koaliční noviny, jejichž jarní verze je i u nás na webu. Přečíst si ji tak můžete okamžitě zde.

Program a kandidáti koalice Pirátů a Starostů

Celý program najdete na našem společném celostátním webu www.piratiastarostove.cz/, naše jihočeské kandidáty konkrétně na adrese www.piratiastarostove.cz/kandidati/kraj/jihocesky/